123Kasten.nl

Alles voor je woon- en slaapkamer

123Kasten.nl
Uitgelicht

Het IKEA fenomeen: de Pax kast

De Pax kast: grote kans dat je wel eens hebt gehoord van dit IKEA fenomeen. Pax is een lijn van kasten waarbij je zelf uit verschillende modules kunt kiezen, net zoals bij boekenkastsysteem Billy. Zo kun je de kast zelf op maat maken. Bovendien heb je ook keus uit verschillende kleuren en materialen. Pax wordt meestal gebruikt als kledingkast. Hiervoor is hij ook ideaal: door de diepte kun je er kledinghangers in kwijt.

Het Pax bouwpakket

Pax is een geweldige kast, maar het in elkaar zetten van de kast heeft een minder goede reputatie. Pax wordt, net als bijna alles bij IKEA, geleverd als bouwpakket. Voor zo’n diepe en hoge kast is dat trouwens hartstikke handig, want anders kreeg je de kast misschien niet eens je lift of slaapkamer in! Het in elkaar zetten van de Pax kan inderdaad een proef op je relatie zijn, maar dat geldt voor alle bouwpakketten van IKEA. Met een beetje geduld kun je het prima zelf doen.

Maak het passend

Het handige aan Pax is dat je de kasten aan elkaar kunt bevestigen zodat ze samen één geheel vormen. Zo kan je precies de kastruimte creëren die jij nodig hebt en die bovendien past in de ruimte waar de Pax wilt plaatsen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren hout en glas. Ook de indeling van de kast kan je helemaal naar wens kiezen. Wil je veel ruimte voor hangende kleding of heb je juist behoefte aan planken en laden? Met Pax kan het allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *