123Kasten.nl

Alles voor je woon- en slaapkamer

123Kasten.nl
BlogUitgelicht

De IKEA Kasten zijn nog altijd zeer populair

Het Zweedse Ikea is wereldwijd bekend. En niet voor niets! De artikelen die er verkocht worden zijn vaak design artikelen en toch goedkoop en doorgaans ook nog eens sterk en duurzaam. Ikea kasten zijn bijvoorbeeld erg populair, in de winkel kun je kasten vinden in allerlei kleuren en materialen, zodat er voor ieder wat wils wel wat bij zit.

Of je nu op zoek bent naar een kledingkast, een nachtkastje of een dressoir, bij Ikea vind je het wel. Vaak heeft deze Zweedse gigant kasten te koop die ook passen in kleine ruimtes en dikwijls kun je ook zelf de inrichting van een kast bepalen. Denk bijvoorbeeld aan garderobekasten met planken, laden en kastdeuren, maar ook aan boekenkasten en vitrinekasten die aan te passen zijn naar jouw smaak.

Zelf aan de slag
Als je iets bij Ikea koopt, moet je het vaak zelf wel in elkaar zetten. Bedenk van te voren dus of je wel zin of tijd hebt om bijvoorbeeld die grote boekenkast zelf in elkaar te spijkeren. Alle schroeven en ander materiaal worden echter wel bij de koop geleverd en ook een handige handleiding. Daardoor kunnen mensen met twee linkerhanden doorgaans toch alleen ook wel simpel een Ikea kast in elkaar maken. Mocht je dat niet willen, dan biedt Ikea de montageservice aan. Tegen betaling komt er dan iemand jouw meubel thuis monteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *