123Kasten.nl

Alles voor je woon- en slaapkamer

123Kasten.nl
BlogTipsUitgelicht

Een kast op maat

Sommige mensen hebben graag een kast op maat. Dit is meestal wat duurder, maar hierdoor kan een ruimte optimaal gebruikt worden. Je kunt er ook een hele wand mee opvullen. Stel je eigen kast geheel naar wens samen.

Waar te bestellen?

Een kast op maat kun je gewoon in de bouwmarkt bestellen. Je kunt dit ook online doen, maar het is verstandig om dit met een ervaren verkoper te doen. Je kunt namelijk heel makkelijk dingen over het hoofd zien, waardoor je kast uiteindelijk niet compleet is. De bestelformulieren van kasten op maat zijn redelijk complex.

Wat is er allemaal mogelijk?

Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig. Je begint met de maatvoering en kiest vervolgens kastindelingen. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld hanggedeeltes, ladeblokken en legplanken. Het is ook mogelijk om rekening te houden met schuine wanden en hoeken. Het type deur kun je ook kiezen, ook qua uiterlijk. Hiermee wordt bedoeld dat je kunt kiezen voor paneeldeuren, landelijke deuren of effen deuren. Tenslotte kun je ook de kleur en de print nog bepalen.

Zodoende krijg je met een kast op maat precies wat je wilt. Je kunt er wel rekening mee houden dat de kast duurder uit zal vallen dan een standaard kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *