123Kasten.nl

Alles voor je woon- en slaapkamer

123Kasten.nl
TipsUitgelicht

Laminaat en schuifdeurkasten, stem ze op elkaar af!

Vloerbedekking en kasten die een modern interieur volledig tot zijn recht laten komen vind je in alle soorten en maten. Maar voor het gemak en de vele mogelijkheden van laminaat en schuifdeurkasten vind je niet makkelijk een alternatief. Let er bij de aanschaf op dat beide wel bij elkaar passen. Een houtkleurige kast kan erg vloeken met bepaalde tinten laminaat vloer.

Laminaat als milieubesparend alternatief

Laminaat is een plaatmateriaal dat is opgebouwd uit verschillende lagen. Een kunststof onderlaag, een laag als drager en een laag die bedrukt is met een structuur. Dit kan de structuur zijn van authentiek hout of de structuur van natuursteen of tegels. Maar ook wel fantasiemotieven. Het geeft laminaat de uitstraling die in elk modern interieur op zijn plaats is. Een toplaag van kunststof zorgt tenslotte voor de levensduur van laminaat. De gelaagde samenstelling van laminaat laat intensief woongebruik toe. En even makkelijk als het te onderhouden is, kun je het zelf leggen op een ondervloer die vochtdicht is, egaliseert, de warmte isoleert en geluiddempend werkt.

Schuifdeurkasten voor elke woonstijl

Schuifdeurkasten zijn de ideale oplossing voor bergruimte waar je veel ruimte mee besparen kunt. Ze zijn op maat te maken zodat ze een hele muur bestrijken. Je hoeft geen rekening te houden met openslaande deuren. Schuifdeurkasten passen zonder nadruk in elke woonstijl, van klassiek tot modern. Je hebt geen last meer hebt van storende elementen als deurknoppen en scharnieren. Heb je een muur over? Een schuifdeurkast is de oplossing voor extra bergruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *