123Kasten.nl

Alles voor je woon- en slaapkamer

123Kasten.nl
Blog

Voordelen van een dakkapel

Stel je hebt een kleine raampje in de zolderkamer of slaapkamer en je kan nauwelijks rechtop staan als je uit het raam kijkt en daarnaast zou je in dat gebied ook wat meer ruimte willen hebben.Als je van deze gemakken  voorzien wilt zijn dan is het een idee om een dakkapel op je dak te monteren.

Wat zijn dakkapellen?

Dakkapellen zijn uitbouwen op een schuine dak met een of meerdere raampjes. Traditionele dakkappelen worden aangeduid met de naam “prefab” die hebben dan een plat dak en zijn hoekig.

Soorten Dakkapellen

Dakkapellen kunnen in allerlei soorten en maten gemonteerd worden, sommige huizen heb vanzelf al een dakkapel. Dakkapellen kunnen gemonteerd worden in een rechthoekige vorm met een plat dak. Je hebt ook dakkapellen met een puntige dak,deze worden ook wel zadeldaken genoemd. Daarnaast is een dakkapel met een schuine dak ook een optie.  Het is zelfs mogelijk om samen met een dakkapel ook een balkon of deur erbij te monteren. De bewoner van het huis kan aangeven wat hij of zij het liefst wilt hebben.

Voordelen van een dakkapel

Als er in de loop der tijden een dakkapel gemonteerd word op een dak dan kan de verkoopwaarde van dat huis daarbij ook stijgen. Andere voordelen van een Windak dakkapellen is dat de dakkapel prijs wel wat hoger ligt, maar dat deze een levenslang meegaan. Je kan ervoor kiezen om een prefab dakkapel te kopen, deze wordt dan  van te voren gemonteerd op de werkplaats. Je kan een dakkapel binnen een dag al geplaatst hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *