123Kasten.nl

Alles voor je woon- en slaapkamer

123Kasten.nl
Uitgelicht

Welke boekenkast heb jij?

Of je nu je vele romans en thrillers, je schoolboeken of je mooie encyclopedieën netjes op wilt ruimen, een boekenkast is vaak de meest logische maar ook mooiste keuze.

Houten of metalen boekenkast

Afhankelijk van de rest van je interieur kun je kiezen voor een ouderwetse houten boekenkast of juist een moderne van bijvoorbeeld gekleurd en/of gelakt hout. Ben je van plan om er vooral sier boeken in te zetten met mooie ouderwetse kaften? Ga dan voor een antieke kast die het plaatje helemaal kompleet maakt. Voor een moderner interieur of een kleinere ruimte zijn er veel licht gewicht kasten te vinden in verschillende maten. Natuurlijk kun je ook voor een metalen kast gaan, ook deze zijn in verschillende kleuren en maten te vinden.

Niet alleen boeken

Een boekenkast kan enorm veel aan je interieur toevoegen, daarom kan het leuk zijn om wat persoonlijke items toe te voegen. Hiermee vul je de plekken waar nog geen boeken staan en je hebt gelijk een mooie display voor foto’s, beeldjes en andere herinneringen.

De kinderkamer

Ook kinderboeken moeten een mooi plaatsje krijgen natuurlijk. Dit kun je doen met een simpele boekenkast maar je kunt ook erg originele exemplaren vinden. Zo zijn er kasten in de vorm van een boom, waar de boeken op de takken worden geplaatst, of met andere vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *