123Kasten.nl

Alles voor je woon- en slaapkamer

123Kasten.nl
Uitgelicht

Welke soorten hout zijn mooi voor je interieur?

Hout past in elke woonstijl en in elk huis. Gelukkig is er voor iedereen wel een soort hout, want het komt in alle soorten en maten. Van donker tropisch hardhout, tot licht berkenhout. Een buffetkast teak van Indoteak is bijvoorbeeld een erg mooie toevoeging in de woonkamer, of ergens anders in je huis. In zo’n kast kan je veel bewaren, en ook laten zien aan de gasten. Denk aan gezinsfoto’s of souvenirs uit alle landen waar je bent geweest. Een buffetkast teak van Indoteak is ook erg nuttig voor opvulling in de woonkamer, waardoor het er gelijk een stuk minder leeg uit ziet. Ook kan je bijvoorbeeld op indoteak.nl kijken naar hoe diep, breed en hoog de kasten zijn, zodat je dit precies kan afmeten in je eigen huis.

Keuzes maken tijdens het shoppen

Al die soorten hout kunnen je soms helemaal gek maken wanneer je aan het shoppen bent. Het is daarom goed om van te voren al te kijken naar wat je precies wilt hebben, of iets in die richting. Een kijkje nemen op sites zoals Indoteak.nl geven je van te voren al een goed idee wat je misschien wilt hebben. Daarmee bespaar je ook weer tijd als je in de winkel loopt. Ook is het handig om een goede prijs kwaliteit verhouding te maken, omdat je natuurlijk niet hout wilt wat erg duur is en niet lang mee gaat.

Houten meubel
Houten meubel in de woning.

Teakhout als ideale huismeubilair

Teakhout is afkomstig van de Tectona Grandis boom, die voornamelijk groeit in Zuidoost Azië. Deze is ook te vinden op de website Indoteak.nl, waar toevallig de naam van het hout al in zit. Teakhout is vooral bekend vanwege de geschiktheid voor het fabriceren van binnen en buiten meubels, omdat het een erg sterk en duurzaam soort hout is. Een buffelkast teak van Indoteak is dan ook ideaal omdat het door zijn vettige houtsoort nauwelijks splintert. Daardoor kan de kast ook met gemak buiten staan, want door de vettigheid kan het water nauwelijks in het hout doordringen. Natuurlijk is het wel zo, dat als je een mooie kast hebt voor binnenshuis, die niet buiten gaat zetten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *