123Kasten.nl

Alles voor je woon- en slaapkamer

123Kasten.nl
Tips

Modern meubelbeslag plaatsen

Zoals we weten zijn meubelen mede bepalend voor de inrichting van een woning. Het maakt een groot verschil als je een modern ingerichte huis wilt hebben dat je dan ook er voor zorgt dat alles wat men ziet op elkaar is afgestemd. Dat is ook de kleur van bijvoorbeeld de meubelen en de uitsraling ervan. Voor een modern ingerichte woning zal men over het algemeen licht gekleurde meubels plaatsen die een strak uiterlijk hebben. Dat geldt ook voor de deuren die in een woning gebruikt worden. Alles moet bij elkaar passen wil met een goed geheel hebben. Dat geldt vanaf de voordeur tot de achterdeur. Het zijn hierbij niet alleen de deuren maar ook het deurbeslag zal aangepast moeten zijn.

Meubelbeslag
Wanneer de meubels zijn uitgekozen die je mooi vindt voor je mooi modern ingerichte woning dan zal ook het meubelbeslag daarop afgestemd moeten worden. Het zou toch te gek staan wanneer je op moderne meubels ouderwets deurbeslag plaatst. Dat zou de inrichting enorm verstoren. Wanneer je moderne meubels hebt dan moet men een passend deurbeslag van ijzerwarenwinkel.org plaatsen. Bij strakke meubelen moet ook het meubelslag strak zijn. Vaak zal het bij witte meubelen een zilverkleurig meubelbeslag zijn wat een strak uiterlijk moet hebben.

Doortrekken
Bij een modern ingerichte woning zal men alle onderdelen zo moeten plaatsen die er in thuis horen. Zoals reeds vermeld zal alles dan modern ingericht moeten worden. Dat geldt voor alles. Denk zelfs maar even aan een kapstok. Ook dat zal bij een modern ingericht huis een moderne uitstraling moeten hebben.

Klassiek
Bij een klassieke inrichting van een huis zal alles op die manier ingericht moeten zijn. Het zou vloeken als een tang op een varken wanneer men heel strak meubelbeslag zou gebruiken op een klassieke kast waarop de deuren voorzien zijn van panelen en vaak een houtkleur hebben.

Deurbeslag
Wanneer we over deurbeslag spreken dan hebben we het niet alleen over de scharnieren maar ook over de deurgrepen, rozetten, sleutelrozetten, langschilden en deurknoppen. Ook de brievenbus moet aagepast zijn zoals zelfs de bel ( strakke bel of eventueel een trekbel ) enzovoort. Het is dus heel belangrijk dat men bij de inrichting van een woning passend meubelbeslag plaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *